ARRIBAR I PLOURE presenta UN CONCERT DRAMÀTIC


Propera sessió el 22 octubre
  • Inici | 19:30
    Dura | 1 h 25 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 22 octubre

Arribar i ploure neix de la fal·lera de l'actor de Valls Ricard Farré i de l’exbaixista de Txarango Àlex Pujols per dur a escena un concert diferent que no deixarà indiferent.

D'un treball de creació en brota un repertori de cançons originals irreverents, iròniques i afilades que recorren diferents estils musicals amb la peculiaritat que parlen d'aquelles petites grans coses que ens envolten en el nostre dia a dia, d'una realitat que a vegades sembla ben bé ficció.

A la música s'hi suma un fil argumental en clau de comèdia que dóna vida al que hem batejat com a : CONCERT DRAMÀTIC (AMB MOLTS RIURES I POCS PLORS) .

Una barreja de cançons, comèdia i improvisació que conformen un espectacle diferent, fresc, trapella i popular.

Un actor que sempre ha volgut tenir un grup de música i un músic que sempre ha volgut fer teatre, s’uneixen i creen el seu grup (de dos): Arribar i ploure. Estrenen, després de mesos assajant, portant el compàs, recitant clàssics i afinant les gargamelles, el primer concert dramàtic de la història. Un concert on música i paraula agafen el protagonisme per arribar al públic d'una manera directa i punyent. Un espectacle-concert entre realitat i ficció dels mateixos protagonistes. La música original i la comèdia en són els conductors, i les trifulgues, les disputes, les reflexions... "el pa de cada dia"!

 

85 min

CAT
 

ENTRADES: 10€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Espectacle inclòs en el Festival ACCENTS.

 

Foto: Jordi Ferré.

dissabte
22
octubre

19:30 | 1 h 25 min.

ARRIBAR I PLOURE presenta UN CONCERT DRAMÀTIC

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online