BCN CITY BALLET presenta LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA


Propera sessió el 16 d'abril
  • Inici | 18:00
    Dura | 1 h 15 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 16 d'abril

BCN CITY BALLET es va crear el 2008 amb l’objectiu d'ajudar a joves ballarins internacionals en la seva projecció professional, treballant amb diferents mestres i coreògrafs, convivint i compartint les seves experiències, la cultura dels seus països i el seu talent, amb el desig de poder fer arribar la dansa al públic en general.

BCN CITY BALLET presenta un espectacle de dansa amb un llenguatge modern i jove destinat a un públic ampli. Sobre l'escenari tindrem noves creacions coreogràfiques amb unes altres ja existents que permeten als artistes expressar el seu talent, dirigits per coreògrafs de renom internacional com Ramón Oller, Richard D’Alton, Alba Zamora, Carlos Bonilla i Marco Sanches, entre altres.

 

Amb LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA, el coreògraf Carlos Bonilla ha volgut recrear la Consagració des del seu punt de vista personal, recreant un ritu pagà inspirat en les danses antigues eslovenes amb el seu propi estil, per a crear una proposta alliberadora. L'obra està dividida en dues parts: “L'adoració de la terra” i “El sacrifici”.

Bonilla ha pres el risc i ha aconseguit portar al present una dansa ritual que desperta un ser primitiu. La representació de la fertilitat, generadora de vida, i en ella, la dona i la terra, dansa inicial a on allò femení i allò masculí es posa de manifest, l'eventual enfrontament dels sexes que es va transformant en seducció i conquesta, explorant a fons l'energia dels cossos dels ballarins per a desembocar en una experiència d’èxtasi.

Direcció: Gina Riola.

 

[Espectacle programat en el context del Dia Internacional de la dansa, 27 de març]

 

75 min

 

ENTRADES: 14€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

 

Foto: Àlex Prieto.

diumenge
16
d'abril

18:00 | 1 h 15 min.

BCN CITY BALLET presenta LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online