CONCERT 10è ANIVERSARI


Propera sessió el 07 de gener
  • Inici | 19:00
    Dura | 1 h 10 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 07 de gener

Per a celebrar el desè aniversari de la recuperació / remodelació del Teatre Auditori Casal Riudomenc, us presentem un concert molt especial amb la participació de quatre músics riudomencs sorgits de l'Escola de Música de Riudoms, acompanyats de l'orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus.

El concert ens conduirà des de la música vocal i orquestral de Bach, Händel, Vivaldi i Corelli amb caràcter nadalenc, a una part íntima on escoltarem cançons catalanes i espanyoles dels segles XVII i XVIII per a veu i guitarra, acabant amb la suite de El Amor Brujo, l'obra més coneguda de Manuel de Falla: inicialment concebuda com a ballet i amb una gran càrrega popular, acaba essent després de l'estrena al 1915 una sarsuela en un acte. L'obra descriu la història de la gitana Candelas, turmentada pel fantasma del seu antic amant però enamorada de nou de Carmelo, troba a través de la màgia i la fetilleria el camí per a trencar el maledicció que l'acompanya.

 

Aquest concert estava inicialment previst per al gener de 2021, malauradament la pandèmia l'ha posposat dos anys. Un concert que cap riudomenc s'hauria de perdre!

 

Tànit Bono, mezzosoprano.

Maria Ferré, tiorba i guitarra barroca.

Marc Torres, clavicèmbal / piano.

Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus.

Sergi Gili, direcció.

 

70 min

 

ENTRADES: 16€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

 

Foto Orquestra: Fernando Caminals.

dissabte
07
de gener

19:00 | 1 h 10 min.

CONCERT 10è ANIVERSARI

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online