ELS FÈNIX presenten NOMÉS ÈXITS DELS 60


Propera sessió el 25 de febrer
  • Inici | 19:30
    Dura | 2 h
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 25 de febrer

Si viatgem en el temps i ens aturem al Riudoms dels anys 60, al bell mig del poble, exactament en uns baixos del carrer Major, hi podrem trobar a uns joves adolescents inquiets molt atrets per la música.

Sense pensar-s'ho dues vegades formen un conjunt musical al qual li posen el nom de Los Fénix Boys.

Un dels seus primers concerts serà a la plaça de l'Església de Riudoms, moment en què es compleixen alguns dels somnis de joventut dels integrants de Los Fénix Boys, poder tocar en directe i, a la vegada, compartir amb tots els seus amics i coneguts la seva passió.

La idea funciona, agrada i no paren de rebre invitacions per anar a tocar a la majoria de festes majors de la província de Tarragona.

Els seus components van canviant amb el pas del temps, però el que no varia és la màgia de les seves actuacions en les quals hi apareixen les cançons més populars i que més èxit tenen en les emissores de ràdio.

 

Al voltant de l’any 2005 tornen Els Fènix amb més força i il·lusió que mai, amb alguns dels components fundadors de la banda i nous músics, per apropar els èxits del pop dels anys 60. Un viatge sentimental i un homenatge als grups musicals d’aquells mítics anys.

Un autèntic guateque amb temes mítics de The Shadows, The Beatles, Los Mustang, Los Sirex, Los Salvajes, Lone Star, Los Brincos, Duo Dinámico...

La música d’una dècada daurada que Els Fènix comparteixen amb el públic assistent als seus concerts, amb un objectiu bàsic: fer que la gent s’ho passi bé!

 

120 min

 

ENTRADES: 10€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

dissabte
25
de febrer

19:30 | 2 h

ELS FÈNIX presenten NOMÉS ÈXITS DELS 60

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online