ENNÈAGON ENSEMBLE presenta RETORN


Propera sessió el 16 octubre
  • Inici | 18:00
    Dura | 1 h 15 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 16 octubre

"Diré el que em fuig. No diré res de mi".

Gabriel Ferrater.

L'origen i el retorn ha estat un eix vertebrador de les nostres vides, tant sigui per les nostres professions com per les nostres decisions. En aquest espai es barreja música i poesia de la mà de joves del territori que, després de tornar a casa, ens conviden a descobrir els seus orígens i les seves travessies en el seu breu, però intens, camí vital.

Una selecció de literatura i música fidel als orígens que ens han vist créixer i que han estimulat i forjat el nostre criteri.

En aquest concert-recital, la poeta riudomenca Glòria Coll Domingo i Ennèagon Ensemble ens ofereixen, en un espectacle creat expressament per a l'ocasió, una perspectiva irreemplaçable, nova i compresa amb l'escena musical actual dialogant amb la creativitat literària. Partint del llibre de Coll Domingo Retorn (Galerada, 2017), la música i la paraula es trobaran per crear una experiència sobre la partida i la pèrdua, el retorn i la llar, la identitat i el sentiment de pertinença. Perquè a vegades cal retrobar l'”aigua en què resom, mal sigui un miratge, som”.

[Orquestra en residència artística]

 

75 min

CAT

 

ENTRADES: 14€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

 

Foto: Carles Fargas.

diumenge
16
octubre

18:00 | 1 h 15 min.

ENNÈAGON ENSEMBLE presenta RETORN

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online