LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES


Propera sessió el 06 març
  • Inici | 18:00
    Dura | 70 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 06 març

A qui li devem el wifi i el bluetooth? Qui eren les Guerrilla Girls? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’Einstein? Per què és important el viatge d’Egèria? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení? Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES.

Us proposem un viatge teatral i musical per mitjà del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa, amb el que descobrirem a 80 ties, sovint silenciades. Viatjarem al llarg de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes ties fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i, sobretot, el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu..., però també divulgatiu i divertit.

Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les ties intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que, o bé no coneixem, o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan: 80 ties!

[Espectacle programat en el context del Dia Internacional de les Dones, 8 de març]

 

70 min

CAT

 

ENTRADES: 14€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

diumenge
06
març

18:00 | 70 min.

LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Reserva ara! Queden 467 entrades disponibles online