MELANIE presenta GLAM


Propera sessió el 22 d'abril
  • Inici | 18:30
    Dura | 1 h 10 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 22 d'abril

GLAM és un espectacle que recull, entre d’altres, els exitosos números de gran format de la maga Melanie al programa de televisió Got Talent, on la màgia, l’humor i el glamur es fusionen per crear un espectacle trencador, amb il·lusions impossibles.

Melanie és la primera maga del país en crear un espectacle de gran format per a tota la família. Ha arribat el moment en que una maga aparegui als escenaris i trenqui amb tots els estereotips de la forma més actual i moderna.

En les moltes vegades que se li ha preguntat a la Melanie per què fa màgia, la seva resposta no ha estat ni per “Magia Borrás” ni per David Copperfield. Va ser un dia que, de forma inesperada, va anar a veure un espectacle del Mag Lari (Secrets), i va sortir del teatre dient “jo vull fer el mateix!”. Des d’aquell dia ho va tenir clar, i així va ser com va començar a seguir els espectacles del Mag Lari, fins a tal punt que ell va ser el seu professor i també amb ell va crear el seu primer espectacle per a teatres (Amazing). A partir de llavors han estat molts els escenaris pels que ha passat i molts els premis que ha rebut.

Ens assegura que no és una maga qualsevol, i que la seva màgia no és fina ni delicada. Els seus espectacles són trencadors. La màgia femenina ha deixat de portar talons i vestit per entrar als espectacles de gran format amb un estil molt rebel. Ha vingut per modernitzar la màgia i fer-la actual!

 

70 min

CAT

 

ENTRADES: 10€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

dissabte
22
d'abril

18:30 | 1 h 10 min.

MELANIE presenta GLAM

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online