ROGER MORELLÓ presenta LA VEU DE CASALS


Propera sessió el 22 d'octubre
  • Inici | 18:30
    Dura | 1 h 15 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 22 d'octubre

Roger Morelló Ros vol rendir homenatge al mestre Pau Casals com l’artista i humanista més rellevant del segle XX a Catalunya just el dia que fa 50 anys de la seva mort. Un home que, a més, ha tingut un paper imprescindible en la internacionalització del nostre país.

La selecció d’obres de l’àlbum vol ser un retrat dels gustos musicals i els autors més rellevants per al mestre, començant per les emblemàtiques suites de Bach, estudis per a violoncel que Casals desenterrà per a convertir-les en peces solístiques de concert o la Suite per a violoncel sol del seu deixeble Gaspar Cassadó.

La proposta artística té també la voluntat de posar de relleu la vessant humana de Casals, que va donar veu als nostres republicans exiliats en silenciar el seu violoncel enfront el feixisme, més enllà d’altres projectes que van donar la volta al món en la lluita contra la injustícia social.

Roger Morelló és el millor artista per endegar aquest projecte ja que la comunió que crea la seva música i l’explosió de colors que desperta el converteixen en un vehicle poderós que dóna veu als compositors i la seva creació per transfigurar les ànimes i despertar la curiositat i empatia del públic i dels joves intèrprets que segueixen fidelment els seus passos.

 

75 min

CAT

 

ENTRADES: 10€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 14 de setembre de 2023, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

 

Foto: Pau Fabregat

diumenge
22
d'octubre

18:30 | 1 h 15 min.

ROGER MORELLÓ presenta LA VEU DE CASALS

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online