TEATRE NU presenta MAURE EL DINOSAURE


Propera sessió el 27 novembre
  • Inici | 18:00
    Dura | 50 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 27 novembre

La Martina és una nena petita, valenta i pèl-roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de banyes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

Maure el dinosaure és un espectacle de titelles per a infants a partir de dos anys. Una història senzilla, emotiva, clara i poètica. Un relat que se centra en una relació d’amistat, en un univers de complicitat i confiança entre una nena i el seu inseparable dinosaure. Aquest espectacle posa en un mateix pla el món real i el món fantàstic dels infants, per explicar una història on el més important és la necessitat de sentir l’ajuda i l’amistat de l’altre ben a prop.

 

50 min

CAT                                                                           

 

ENTRADES: 8€

Els infants menors de 2 anys no paguen entrada sempre i quan no ocupin seient. A partir de 2 anys (inclosos), han de disposar d’entrada i ocupar un seient.

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

diumenge
27
novembre

18:00 | 50 min.

TEATRE NU presenta MAURE EL DINOSAURE

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online