ELS PETS presenten 1963


Propera sessió el 17 de desembre
  • Inici | 19:30
    Dura | 1 h 30 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 17 de desembre

Els Pets tornen amb el disc més adult, honest i rabiosament pop de la seva carrera.

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. Es tracta de "1963" (RGB Suports, 2022), un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Són dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

"1963" (RGB Suports, 2022) és un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. "1963" (RGB Suports, 2022) també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l'any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis, un pop de guitarres amb melodies enganxoses com caramels de cafè amb llet.

En aquest nou disc, el tretzè de la seva trajectòria, Els Pets, amb la producció austera i sense colorants de Joan Pons, fan una clara aposta sonora per l'optimisme adult, cançons curtes i directes sense cap mena de farciment, peces de poc metratge amb un punt extra de vitalitat, per vestir unes lletres que recuperen el toc irònic i descregut de treballs anteriors, sense oblidar aquest detallisme ple de sensibilitat que els caracteritza.

Escoltant aquestes noves cançons queda clar que el trio tarragoní no s'ha deixat amanyagar pels premis i guardons dels darrers temps i que ha decidit teixir un antídot sonor a la grisor de la pandèmia, un al·legat

musical a les ganes de viure i als bons temps que de segur han de venir.

 

90 min

CAT                                                                           

 

ENTRADES: 20€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 15 de setembre de 2022, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Espectacle inclòs en el Festival ACCENTS.

 

Foto: Judit Sabaté.

dissabte
17
de desembre

19:30 | 1 h 30 min.

ELS PETS presenten 1963

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Entrades Queden entrades disponibles online