MÀTRIA [Gemma Humet]


Propera sessió el 30 gener
  • Inici | 19:30
    Dura | 75 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 30 gener

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Presenta el seu nou disc que porta per nom “Màtria” i ha estat produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut...). Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i comptarà amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats per Satélite K (Si canto enrere al 2015, produït per Pau Figueres i Encara, al 2017, produït per Carles “Campi” Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat Petita Festa (Satélite K, 2018), Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col·laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica,…) Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

 

75 min

CAT
 

ENTRADES: 10€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 17 de desembre de 2020, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

dissabte
30
gener

19:30 | 75 min.

MÀTRIA [Gemma Humet]

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc, Riudoms