ARRELS [Pep Gimeno " Botifarra"]


Propera sessió el 24 octubre
  • Inici | 18:00
    Dura | 90 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 24 octubre

Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes, romanços però, sobretot, en aquest concert traurà aquella caixa de “cintes de cassette” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’eixa gent major que tant ens ha aportat, fent que en cada concert, aparega una nova cançó que, qui sap, pot ser en el futur es converteixca en una nova cançó del poble.

Tot sempre amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé però, el més important, que sols Pep sap transmetre d’eixa forma particular, com deia el “Tio Leandro”: llámese equis.

Acompanyat a l’escenari per Miquel Pérez, pretendrà retornar als patis de butaques a tota aquella gent que, degut a la situació que estem vivint, hi ha deixat d’acudir i incloure també a aquells nous públics que poques voltes han acudit a grans escenaris.

Tornem a aquells primers moments en que Pep Gimeno “Botifarra” viatjava de poble en poble descobrint i recuperant peces d’aquelles persones majors sols acompanyat per un músic, tornem a les ARRELS.

Més que un concert: una nova experiència on conèixer i viure al Pep més sincer, proper, transparent i despullat que mai ha pujat a un escenari.

 

90 min

CAT
 

ENTRADES: 14€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Concert inclòs en el Festival Accents.

diumenge
24
octubre

18:00 | 90 min.

ARRELS [Pep Gimeno " Botifarra"]

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc, Riudoms

Reserva ara! Queden 403 entrades disponibles online