SAND & SOULSHINE VOICES


Propera sessió el 06 gener
  • Inici | 19:00
    Dura | 75 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 06 gener

L’aventura musical del grup Soulshine Voices comença el maig de 2006 per iniciativa de Sandrine Garcia, artista molt arrelada en el panorama musical Jazz / Gòspel del sud de França. L'amor a la música gòspel i el soul va reunir aquests artistes que vinculen el repertori tradicional al gòspel modern. De diversos orígens vocals i musicals, els intèrprets es van trobar amb un estil dinàmic que fa de Soulshine Voices un sol grup.

L’esperit de la banda i dels seus components creix amb conceptes que marquen la seva dinàmica d’actuació. Així, paraules com esperit d'obertura i tolerància entren a ser claus en el comportament, la preparació del repertori, la tècnica vocal i la interpretació. El repertori és arrelat a la tradició gòspel i s’amplia amb colors musicals provinents del estils afins: blues, jazz, funk i soul, i amb una característica en comú, la sacralitat d’aquestes cançons, que formen part d’un patrimoni històric i musical, i que estan connectades alhora amb l’experiència diària.

Amb els seus concerts busquen, doncs, l’autenticitat, una caminada espiritual, individual i col·lectiva, que condueixi a un millor coneixement de sí mateix i al respecte pels altres.

 

75 min

 

ENTRADES: 14€

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

dijous
06
gener

19:00 | 75 min.

SAND & SOULSHINE VOICES

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc, Riudoms

Reserva ara! Queden 476 entrades disponibles online