DESCONTROL MPARENTAL [Xiula]


Propera sessió el 13 febrer
  • Inici | 18:00
    Dura | 70 min.
  • Teatre Auditori Casal Riudomenc
    Sala Principal

En escena el 13 febrer

Això és un concert terapèutic familiar, i per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en què ens passa a tots i a totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia. Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles, amb la intenció que tothom s’hi pugui veure reflectit. Com sempre, per mitjà de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per a pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar, però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta, i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA, amb tots els seus alts i baixos i amb visites sorpresa d’alguns clàssics del grup, fins a un final de celebració conjunta.

Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony!

Espectacle amb música en directe.

 

70 min

CAT

 

ENTRADES: 14€

Els infants menors de 2 anys no paguen entrada sempre i quan no ocupin seient. A partir de 2 anys (inclosos), han de disposar d’entrada i ocupar un seient.

Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

diumenge
13
febrer

18:00 | 70 min.

DESCONTROL MPARENTAL [Xiula]

Sala Principal | Teatre Auditori Casal Riudomenc,

Reserva ara! Queden 253 entrades disponibles online